fbpx

Lid worden

Opgeven 

Opgeven staat niet in ons woordenboek. Jezelf aanmelden kan wel, door het onderstaande formulier in te vullen.
Bij vragen kun je een e-mail sturen naar secretaris@nsrv-obelix.nl.  

1. Sportkaart

Om lid te worden van Obelix, heb je een RU/HAN sportkaart nodig. Hiermee mag je gebruik maken van alle sportfaciliteiten van het Radboud Sportcentrum, zoals ons trainingsveld en de fitness.

Meer informatie vind je op de website van het Radboud Sportcentrum.

2. Lidmaatschap

Daarnaast betaal je als lid van Obelix jaarlijks contributie aan de vereniging, voor alle verenigingsspecifieke zaken.

De contributie bedraagt €120 en wordt in twee termijnen van €60 afgeschreven. Als eerstejaars lid betaal je slechts één termijn van €60.

Door werkacties (zoals het geven van clinics) kan je korting krijgen op je contributie!

3. Spelerskaart

Om te spelen tijdens wedstrijden heb je een spelerskaart nodig van Rugby Nederland, die via Obelix wordt aangevraagd (wanneer je hier klaar voor bent). Hiermee mag je competitiewedstrijden spelen (met dekking van een collectieve ongevallenverzekering).

Een volledige spelerskaart voor één seizoen kost €71. Een recreantenkaart bedraagt €36 waarmee zes wedstrijden in één seizoen gespeeld kunnen worden.

Als nieuw lid

Lid geworden? Welkom! De secretaris van onze vereniging, en/of de captain/manager van de dames of heren zal contact met je opnemen en zorgen dat je wordt toegevoegd aan de WhatsAppgroepen. In je eerste jaar (als Jonghe Hond) zul je veel leren over de basisbeginselen van het rugbyspel. Ook als je de Jonghe Honden cursus hebt gevolgd begint het echte werk nu pas. Kom zo veel mogelijk opdagen bij onze trainingen op dinsdag en donderdagavond, en blijf na het douchen vooral ook hangen voor een drankje in het sportcafé. Dat is de beste manier om iedereen te leren kennen.

Blokkeer ook alvast alle zondagen in je agenda, want sunday’s for the boys (or girls)! In overleg met de TC (technische commissie: de captains en coach van het team) wordt gaandeweg gekeken wanneer je fit genoeg bent om je eerste wedstrijdminuten te maken. Maar tot die tijd ben je op wedstrijddagen alsnog meer dan welkom als support of waterdrager.